Häät

Trubaduuri häihin

Kun suunnittelet häiden ohjelmaa, trubaduuri on edullinen ja helppo ratkaisu – varsinkin jos paikan koko tai oma budjettisi asettaa rajoituksia.

Esiinnyn yleensä 3 x 45 min, mutta voimme sopia myös muunlaisesta aikataulusta. Voin soittaa aluksi rauhallista taustamusiikkia ruokailun aikana.

Pyrin aina harjoittelemaan hääparin toivoman häävalssin (tai jonkun modernimman laulun), mutta aina se ei onnistu pelkällä akustisella kitaralla – silloin voin soittaa hääparin toivoman laulun esim. Ipadilta.

Musiikkia hääjuhlaan

Mukanani on aina laadukas äänentoistojärjestelmä, johon voin kytkeä asiakkaan oma puhelimen, cd-soittimen tai Ipadin väliaikamusiikin soittamista varten.

Yleisesti ottaen hääjuhlien ohjelma on osaltani aina räätälöitävissä toiveenne mukaiseksi ja pyrin toteuttamaan esim. toivebiisejä mahdollisuuksien mukaan.

Jos olette järjestämässä isompaa häätilaisuutta, jossa vieraiden määrä ylittää 100 henkeä, suosittelen isomman bändin hankkimista. Minä voin auttaa myös siinä, ystäväpiirissäni on useita Suomen eturivin muusikoita ja voimme tarvittaessa rakentaa juhlaanne varten toivomanne isommankin kokoonpanon.

Kysy rohkeasti tarjousta!