Kauneimmat Coverit -kirkkokonsertit

Jerry Ala-Leppilampi Kauneimmat Coverit

Kauneimmat Coverit tuo kevyen musiikin viime vuosikymmenten kauneimmat sävellykset kuunneltaviksi kirkon juhlavassa ja akustisesti täyteläisessä miljöössä. Trubaduuri Jerry Ala-Leppilampi on koonnut esitykseen laajan repertuaarinsa kauneimmat ja koskettavimmat kappaleet, joihin on kerrankin mahdollisuus keskittyä rauhassa ilman häiriötekijöitä. Elävä musiikki ja tutut sävellykset luovat kirkkokonserteissa arjen keskelle virkistävän hetken, josta musiikin ystävä saa nauttia upeassa ympäristössä.

Konsertissa esitetään tuttuja sävelmiä niin suomeksi kuin englanniksi kitaraduolle sovitettuina. Kotimaisia helmiä kuullaan mm. Baddingin, J. Karjalaisen, Kari Tapion ja Kirkan tuotannosta; englanninkielisissä kappaleissa syvennytään esimerkiksi Eric Claptonin ja John Lennonin sävellyksiin. Tunnelma konsertissa on juhlavasta paikasta huolimatta rento ja lämmin.

Jerry Ala-Leppilampi on pitkän linjan laulaja/lauluntekijä ja muusikko, joka on esiintynyt mitä erilaisimmissa paikoissa uransa varrella.

– Olen elämäni varrella esiintyessäni huomannut, kuinka koskettavaa parhaimmillaan esiintyjän ja kuulijan välinen vuorovaikutus voi olla; kirkon seesteisessä tilassa yleisöllä on mahdollisuus keskittyä musiikin ja tekstin sanomaan rauhassa.

Kitaraduon toisena osapuolena esiintyy siskonpoika Aku Leppilampi (soolokitara) ja konsertissa kuullaan myös sisko Ilona Ala-Leppilampea vierailijana (laulu, viulu). Musiikin ystävälle ilta on iloinen ja tervetullut, lämminhenkinen tapahtuma.

Uusia konsertteja suunnitellaan loppukesälle 2024.

 
 
JerryA ja Aku LeppilampiHailuodon Kirkossa Hailuodon Musiikkipäivillä heinäkuussa 2023:

JerryA ja Ilona Ala-Leppilampi Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa 7.4.2024