Kauneimmat Coverit -kirkkokonsertit

Jerry Ala-Leppilampi Kauneimmat Coverit

Kauneimmat Coverit tuo kevyen musiikin viime vuosikymmenten kauneimmat sävellykset kuunneltaviksi kirkon juhlavassa ja akustisesti täyteläisessä miljöössä. Trubaduuri Jerry Ala-Leppilampi on koonnut esitykseen laajan repertuaarinsa kauneimmat ja koskettavimmat kappaleet, joihin on kerrankin mahdollisuus keskittyä rauhassa ilman häiriötekijöitä. Elävä musiikki ja tutut sävellykset luovat kirkkokonserteissa arjen keskelle virkistävän hetken, josta musiikin ystävä saa nauttia upeassa ympäristössä.

Konsertissa esitetään tuttuja sävelmiä niin suomeksi kuin englanniksi kitaraduolle sovitettuina. Kotimaisia helmiä kuullaan mm. Baddingin, J. Karjalaisen ja Kirkan tuotannosta; englanninkielisissä kappaleissa syvennytään esimerkiksi Eric Claptonin, John Lennonin ja Pink Floydin sävellyksiin. Tunnelma konsertissa on juhlavasta paikasta huolimatta rento ja lämmin.

Jerry Ala-Leppilampi on pitkän linjan laulaja/lauluntekijä ja muusikko, joka on esiintynyt mitä erilaisimmissa paikoissa uransa varrella.

– Olen elämäni varrella esiintyessäni huomannut, kuinka koskettavaa parhaimmillaan esiintyjän ja kuulijan välinen vuorovaikutus voi olla; kirkon seesteisessä tilassa yleisöllä on mahdollisuus keskittyä musiikin ja tekstin sanomaan rauhassa.

Seuraavat Kauneimmat Coverit -konsertit pidetään Vanajan keskiaikaisessa kivikirkossa Hämeenlinnassa lokakuussa. Kitaraduon toisena osapuolena esiintyy siskonpoika Aku Leppilampi (soolokitara, laulu) ja molempina iltoina kuullaan myös sisko Ilona Ala-Leppilampea vierailijana (laulu, viulu). Musiikin ystävälle ilta on iloinen ja tervetullut, lämminhenkinen tapahtuma pimenevään syksyyn. Lippuja on saatavilla Lippu.fi:ssä sekä ovelta.

Kauneimmat Coverit, Vanajan kirkko
Hautausmaantie, 13110 Hämeenlinna

Torstaina 5.10.2023 klo 19.00 Osta liput

Perjantaina 6.10.2023 klo 19.00 Osta liput

Jerry ja Aku Hailuodon Musiikkipäivillä heinäkuussa 2023: