Kauneimmat Coverit -kirkkokonsertit

Jerry Ala-Leppilampi Kauneimmat Coverit

Kauneimmat Coverit tuo kevyen musiikin viime vuosikymmenten kauneimmat sävellykset kuunneltaviksi kirkon juhlavassa ja akustisesti täyteläisessä miljöössä. Trubaduuri Jerry Ala-Leppilampi on koonnut esitykseen laajan repertuaarinsa kauneimmat ja koskettavimmat kappaleet, joihin on kerrankin mahdollisuus keskittyä rauhassa ilman häiriötekijöitä. Elävä musiikki ja tutut sävellykset luovat kirkkokonserteissa arjen keskelle virkistävän hetken, josta musiikin ystävä saa nauttia upeassa ympäristössä.

Konsertissa esitetään tuttuja sävelmiä niin suomeksi kuin englanniksi kitaraduolle sovitettuina. Kotimaisia helmiä kuullaan mm. Baddingin, J. Karjalaisen ja Kirkan tuotannosta; englanninkielisissä kappaleissa syvennytään esimerkiksi Eric Claptonin, John Lennonin ja Pink Floydin sävellyksiin. Tunnelma konsertissa on juhlavasta paikasta huolimatta rento ja lämmin.

Jerry Ala-Leppilampi on pitkän linjan laulaja/lauluntekijä ja muusikko, joka on esiintynyt mitä erilaisimmissa paikoissa uransa varrella.

– Olen elämäni varrella esiintyessäni huomannut, kuinka koskettavaa parhaimmillaan esiintyjän ja kuulijan välinen vuorovaikutus voi olla; kirkon seesteisessä tilassa yleisöllä on mahdollisuus keskittyä musiikin ja tekstin sanomaan rauhassa.

Kitaraduon toisena osapuolena esiintyy siskonpoika Aku Leppilampi (soolokitara, laulu) ja usein kuullaan myös sisko Ilona Ala-Leppilampea vierailijana (laulu, viulu). Musiikin ystävälle ilta on iloinen ja tervetullut, lämminhenkinen tapahtuma.

Kauneimmat Coverit keväällä 2024, osta liput tästä:

Lauttasaaren kirkko lauantaina 16.3.2024 klo 18.00

 
Pyhän Laurin kirkko Janakkala sunnuntaina 7.4.2024 klo 16.00
 
Jerry ja Aku Hailuodon Musiikkipäivillä heinäkuussa 2023: