Juhlat ja syntymäpäivät

Trubaduuri juhliin tai syntymäpäiville

Täytätkö pyöreitä vai oletko järjestämässä juhlat muuten vain? Trubaduuri/One Man Band on joustava vaihtoehto, jos haluat hillitöntä bailumenoa tai pelkästään rauhallista taustasoittoa.

Vuosien kokemuksen ansiosta osaan lukea tilannetta ja valita oikeat biisit oikealla hetkellä. Joskus on parempi soittaa rauhallisesti taustalla “Paratiisi”  ja joskus on oikea hetki repäistä yllättäen ”Vauhti Kiihtyy….” ja saada koko porukka mukaan jumppaamaan.

Yksi mies – soundi kuin bändillä

Yleensä alkuillasta käytän pelkästään akustista kitaraa lauluni säestykseen, mutta loppuillasta tartun sähkökitaraan ja käytän aitoja rumpu/basso -taustoja jolloin lopputulos kuulostaa oikealta bändiltä.

Pienempi tapahtuma ja budjetti?

Jos pidät vain pienet juhlat esimerkiksi kotonasi, voit tilata minut olohuoneeseen pikku keikalle SuomiLove  -tyyliin. Edullinen ratkaisu jos budjetti on tiukilla eikä tilakaan oikein suosi isompia bileitä. Ota rohkeasti yhteys niin teen saman tien räätälöidyn tarjouksen. Hintaan vaikuttaa sijainti sekä mahdollinen toivekappaleiden etukäteisharjoittelu.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle toimivan ohjelman juhliisi!