Trubaduuri

JerryA - Jerry Ala-Leppilampi, laulaja ja trubaduuri

Olen trubaduuri / One Man Band Jerry Ala-Leppilampi Hämeenlinnasta. Olen soittanut ja laulanut yleisön edessä jo 15-vuotiaasta lähtien. Tarjoan elävää musiikkia ravintoloihin, juhliin, häihin, syntymäpäiville tai muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Ohjelmistoni koostuu tunnetuista englannin- ja suomenkielisistä pop- ja rock-kappaleista (katso ohjelmisto).

Otan aina huomioon asiakkaan toiveet tilaisuuden luonnetta valmistellessani. Minulla on laadukkaat äänentoistolaitteet, joita voidaan hyödyntää tilaisuudessa myös väliaikamusiikin suhteen. Valitsen kitaran ja kappaleet tilaisuuden mukaan – akustinen kitara ja laulu luovat alkuillasta hyvän fiiliksen ja kun tunnelma alkaa nousemaan, otan esille sähkökitarani ja avukseni aidot rumpu/basso-livetaustat.

Toteutan myös toivebiisejä mahdollisuuksien mukaan ja voin myös etukäteen treenata toivekappaleita esim. häätilaisuutta varten.

Esiinnyn ensisijaisesti Etelä-Suomen alueella mutta voin tarvittaessa lähteä myös pidemmälle keikkamatkalle, sopimuksen mukaan.

Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä tarjous hyvissä ajoin, jotta voit varmistaa tilaisuutesi onnistumisen laadukkaan esiintyjän myötä!

Trubaduuri Jerry Facebookissa

Pikkujoulut, häät

Juhlat ja syntymäpäivät

Yritystilaisuudet